PALVELUT YRITYKSILLE

Meiltä löydätte yrityksellenne kaiken tarvittavan tietotekniikan ja siihen liittyvät palvelut. Tarjoamme yrityksille kokonaisvaltaisia ratkaisuja, mutta tarvittaessa vastaukset myös kaikkein pienimpiinkin ongelmiin.

Tarjoamme tehokasta kuukausimaksullista ylläpitopalvelua, joka voidaan räätälöidä juuri teille sopivaksi. On parasta, että esimerkiksi äärimmäisen tärkeät tietoturvapäivitykset sekä säännölliset varmuuskopioinnit kuuluvat kuukausittaiseen rutiiniin. Ylläpitopalvelumme ansiosta tällaiset asiat hoituvat säännöllisesti ja varmasti. Pitkällä aikavälillä järjestelmän säännölliset tarkastukset myös pienentävät ikävien yllätysten todennäköisyyttä, mutta mahdollisten ongelmatilanteiden sattuessa voitte aina luottaa nopeaan avunsaantiin sovitun vasteajan puitteissa.

Myös nykyaikaiset ja ajantasalla olevat verkkosivut ovat jokaiselle yritykselle tärkeät. Me järjestämme yrityksellenne kokonaisvaltaiset ja helpot Internet-ratkaisut. Toteutamme sivuston ammattitaidolla, sekä liitämme siihen tarvitsemanne toiminnot. Voimme myös rekisteröidä verkko-osoitteen ja toteuttaa sähköpostipalvelut. Halutessanne voitte hoitaa sivuston päivityksen joko itse, tai jättää sen meidän huoleksemme.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yrityksellenne sopivan kokonaisuuden tarpeidenne mukaan.